Guerrillas au lansat al doilea single de pe viitorul album

444 vizualizări

GUERRILLAS, una din cele mai reprezentative trupe hardcore metal din Romania, a lansat cel de-al doilea single de pe viitorul album „The Fire Revolution”. Piesa “Time To Rock ‘N’ Roll”, il are ca invitat special pe Marius de la Sincarnate si a fost publicata sub forma de lyric video:

Videoul a fost produs de Dawning Media Productions (Germania) avand la baza grafica creata de Fetykó Gábor Áron.

Albumul ce cuprinde 13 piese, urmeaza sa fie lansat in data de 22 Octombrie 2016. Productia audio a fost realizata la Live Set Studio din Cluj Napoca, avandu-l la “butoane” pe Sebastian Damian si ca invitati speciali pe Marius de la Sincarnate si Mistah White. Alaturi de Commandante si Jenci si-au adus contributia atat la partea de compozitie, cat si la partea de interpretare doi tineri chitaristi (Blunt si Mihai Moga) iar versurile au fost realizate intr-o excelenta colaborare cu Mistah White. Partea grafica a fost conceputa de Fetykó Gábor Áron, pozele fiind facute de Ionut Sleam.

Data oficiala de lansare al albumului este 22 Octombrie 2016 si va fi marcata de concertul care va avea loc la Hard Club din Cluj-Napoca, avandu-i ca invitati speciali pe TARG3T si Eat Your Heart. Albumul va fi promovat prin concerte in principalele orase ale tarii: Bucuresti, Cluj Napoca, Craiova, Timisoara, Iasi, Sibiu, Tg Mures, Baia Mare, Satu Mare, Arad, Ramnicu Valcea, Suceava.

https://www.facebook.com/GuerrillasBand


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*