Adrian Tăbăcaru (Taine) va reprezenta România la Warsaw Drum Festival 2016 din Varșovia

774 vizualizări

Adrian Tăbăcaru, toboșarul trupei bucureștene de prog metal, TAINE, va participa la festivalul Warsaw Drum Festival 2016 ca reprezentant al României. Festivalul, care are loc în Varșovia, Polonia, se desfășoară pe durata a două zile: 1 octombrie (prima zi) și 8 octombrie (ziua 2).

Astfel, prin sprijinul acordat de către Institutul Cultural Român din Varșovia, Adrian Tăbăcaru va reprezenta țara noastră printr-un show multimedia pentru albumul „ESSENTIALS”, iar în data de 8 octombrie va susține un show de tobe, video și lumini, așa cum a obișnuit publicul și în alte reprezentații pe care acesta le-a susținut.

Despre Adrian Tăbăcaru

Absolvent de Master al Universității de muzică din București, Adrian este recunoscut ca și toboșar, producător și compozitor pentru formațiile „TAINE” și „SOUPTRIP” și de asemenea ca și colaborator al artistului de muzică electronică „YVAT”. De asemenea, este cunoscut ca producător și instrumentist de studio pentru diferiți artiști români.

Pe lângă muzică, Adrian se ocupă de o gamă largă de proiecte: dezvoltare și proiectare de sisteme multimedia, producție audio-video, instalații de artă multimedia. Proiectul solo al acestuia reprezintăo sinergie între muzică, lumină și imagine, unde toate aceste elemente, perfect sincronizate, se contopesc într-o experiență audio-vizuală unică, ghidată de o varietate de culori și de structuri ritmice, împletite cu o diversă fuziune de stiluri muzicale ce pornește de la muzică clasică, Fusion-Jazz, Prog. Rock până la muzică Electronică și Dubstep.

De-a lungul timpului, pe partea muzicală, Adrian a colaborat cu mai mulți artiști bine cunoscuți in România și Israel, precum Adrian Buciu-flaut, Mandela Gajol-flaut, Andreea Timiras-cello, Tom Brandus-pian, Petre Iftimie-chitară, Andrei Popa-chitară, Dragoș Crețu-voce si Itamar Meir-didgeridoo.

warsaw-drum-festival

 

 

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*