Andy (Taine) lanseaza o compozitie noua, intr-o maniera muzicala surprinzatoare

Andy (Taine)
209 vizualizări

Andy de la grupul bucurestean Taine lanseaza o compozitie noua, intr-o maniera muzicala diferita fata de cea cu care fanii Taine sunt obisniuiti.

Iata ce spune Andy despre piesa lansata astazi:
“Piesa a fost compusa in urma cu 3- 4 ani, initial fara un scop precis, dar pentru ca a fost inregistrata si orchestrata la noi in studio si am avut ragaz pentru productia ei, mi-am dat seama ca poate avea un oarecare potential. De-a lungul timpului am primit multe provocari si “recomandari de bine” de la diversi cunoscuti care imi reprosau ca nu sunt in stare sa compun un hit, o piesa lenta, digerabila care sa nu fie rece si foarte tehnica asa cum sunt compozitiile Taine.

Aceasta piesa nu poate fi considerata ca facand parte dintr-un proiect solo, ci doar o incercare de a –mi demonstra ca pot scrie si piese mai accesibile, mai bine zis a fost mai degraba o provocare personala.

Dupa ce am terminat de mixat piesa, m-am gandit ca ar fi potrivit sa ii fac un videoclip, fiind singura sansa de a o aduce in atentia publicului larg. Am apelat cu aceasta ocazie la Miluta Flueras, un cunoscut fotograf de concert, iar filmarea a fost facuta intr-o singura zi, vara trecuta, fara sa avem un storyboard sau o poveste bine regizata. Am filmat doar eu cu Miluta, fara lumini, fara decoruri speciale, machiaj sau alte efecte.

Mi-am pus increderea in intuitia si pregatirea lui, chiar daca specializarea lui este fotografia. Piesa ar fi trebuit sa apara anul trecut in octombrie insa nefericitul eveniment din clubul Colectiv a amanat finalizarea proiectului. II multumesc in mod deosebit lui Miluta pentru ca m-a ajutat sa pun in valoare aceasta piesa.

Astazi sunt entuziasmat ca am reusit sa o lansez si sper ca si voi sa fiti la fel de incantati de aceasta realizare. “

Credits:
Muzica – Andy Ionescu
Versuri – Andy Ionescu & Corneliu Ionescu Orchestratie – Adrian Tabacaru Backing vocals – Aura Danciulescu Productie video – Miluta Flueras Productie audio – Taine – Multimedia Studio


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*