Hteththemeth a reprezentat România la Wacken Open Air Festival 2016.

HTETHTHEMETH (foto) a reprezentat anul acesta România la Wacken Open Air Festival 2016, iar fanii din țară și nu numai sunt cu sufletul la gură în așteptarea rezultatelor finale.

„Ieri am avut onoarea să fim prima trupă care urcă pe scena la Wacken Open Air Festival 2016. A fost o experiență fantastică, publicul s-a strâns în fața scenei după prima piesă și a cântat cu noi, ne-a aplaudat și ne-a dat o energie minunată. Ne-am simțit foarte fain și pe scenă și în afara ei, tot staff-ul de la festival este foarte primitor și mereu cu zâmbetul pe buze, indiferent de situație. Vrem să le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat să ajungem aici, echipei WOA Metal Battle România, prietenilor și fanilor noștri și tuturor celor care au crezut și cred în noi. Așteptăm rezultatele care se dau vineri și ne dorim să ne vedem cât mai mulți pe 12 iulie, la Rockstadt Extreme Fest, să sărbătorim împreună. We are Hteththemeth!”

Hteththemeth este una dintre cele mai enigmatice apariții pe scena muzicală românească, cu un stil unic şi fără o limită de exprimare, muzica neumană practicată de trupă sare fără timiditate de la metal abundent la elemente avantgarde şi progressive, cochetând cu elemente ambientale şi gothic, ajungând până la blues şi bossa nova. Peisajul este întregit de un spectacol teatral unic, trupa reuşind live, de fiecare dată, să creioneze conceptual un peisaj plin de sentimente, unele plăcute, altele reci, unele confuze, altele depline. În 2016, trupa a lansat albumul “Best Worst Case Scenario”, care poate fi văzut ca un scenariu al unei vieţi pline de visare, sau ca o coloană sonoră a unui film imaginar.

Reamintim că ce-a mai bună clasare a unei formații din România a obținut-o Dirty Shirt in anul 2014: locul  2.
Le urăm mult noROCK celor de la Hteththemeth!

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*