Hteththemeth va concerta în deschiderea concertelor Vultures Industries din Cluj Napoca și București

Toamna aceasta, trupa norvegiană VULTURE INDUSTRIES va porni într-un turneu european pentru promovarea viitorului album – „Stranger Times” – care va fi lansat pe 22 septembrie, turneu prin intermediul căruia va ajunge și în România. Astfel, Vultures Industries va concerta în data de 15 noiembrie 2017 în Cluj-Napoca în Flying Circus și în data de 16 noiembrie 2017 în București în Fabrica.

Și pentru ca experiența concertelor să fie completă, trupa brașoveană HETTHTHEMETH va cânta în deschiderea formației norvegiene pentru cele două concerte anunțate.

Biletele pentru cele două evenimente au fost puse în vanzare pe www.AmBilet.ro.  De menționat că aceastea sunt în număr limitat și la diferite prețuri în funcție de perioadă.

Events:
Vulture Industries / Flying Circus, Cluj-Napoca
Vulture Industries / Club Fabrica, Bucuresti

 

HETTHTHEMETH este una dintre cele mai enigmatice apariții pe scena metal românească, cu un stil unic şi fără o limită de exprimare, muzica neumană practicată de trupă sare fără timiditate de la metal cu elemente ambient și influente de black, ajungând până la blues și bossa nova. Conceptual, Hteththemeth se găsește în faţa unui peisaj plin de sentimente, unele plăcute, altele reci, unele confuze, altele depline.
În 2016, trupa a lansat albumul “Best Worst Case Scenario”, care poate fi văzut ori ca un scenariu al unei vieți pline de visare, ori ca o coloană sonoră a unui film imaginar.

Combinând metal-ul cu elemente ambient, cochetând chiar cu blues-ul și bossa nova, albumul creionează o poveste veselă și tristă în același timp. „Best Worst Case Scenario” poate fi văzut ori că un scenariu al unei vieți imaginare, ori ca o coloană sonoră a unui film imaginar. Încadrându-se ca stil în ceea ce trupeții numesc a fi unhuman music, albumul este cel puțin surprinzător pentru ascultătorii săi, pornind de la concept, muzică, versuri, grafică, producție și până la punerea sa în scenă (având parte de un spectacol plin de grandoare și momente inedite).

Lansarea mult așteptată a albumului vine acompaniată de o serie de concerte de club ce alcătuiesc primul turneu național al trupei (8 locații sunt luate cu asalt, spectacolele mărind și mai mult armată de fani-prieteni ai hteththemetienilor).

Participarea la Finala Mondială Global Battle Of The Bands ce are loc la Berlin, aduce trupei titlul de Câștigător al locului 2 mondial, alături de o altă frumoasă recompensă, Hteththemeth câștigând și premiul pentru “Cea mai votată trupă de către trupele finaliste”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*