Iced Earth lanseaza un teaser pentru noul disc „Plagues Of Babylon”

293 vizualizări

ICED EARTH a lansat un teaser pentru noul disc, „Plagues Of Babylon”, care va fi lansat in ianuarie 2014.

Cu ocazia turneului de promovare, formatia va poposi si la noi, in cadrul unui concert care va avea loc pe 28.01.2014, la The Silver Church Club.

Evenimentul este organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (producator Nelu Brindusan).

In teaser, Jon Schaffer, chitaristul si frontmanul grupului american, vorbeste despre viitorul disc care promite sa fie o capodopera metal.

Concertul de la Bucuresti va fi un spectacol metal complex intrucat va mai gazdui inca un eveniment „greu” – prezenta lui Jon Dette (Anthrax, Testament, Slayer) in spatele set-ului de tobe. Venirea lui Dette in capitala Romaniei este un prilej deosebit de bucurie pentru metalisti.

Urmareste teaser-ul mai jos:

Afis Iced Earth web 4

ICED EARTH se intoarce in Romania in 28 ianuarie 2014, pentru un nou show ce va avea loc la The Silver Church Club din Bucuresti. In deschidere vor evolua alte doua formatii: Warbringer (Thrash Metal – SUA) si Elm Street (Heavy Metal – Australia).

Evenimentul este organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brindusan).

S-au pus in vanzare un numar de 400 bilete!

Biletele se pot achizitiona direct cu card (simplu, comod si eficient) sau din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), la urmatoarele preturi:

65 lei – primele 100 de bucati – Sold Out!
50 lei (Black Friday) – 29 noiembrie, intre orele 10.00 – 21.00 – Sold Out!
75 lei – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 27.01.2014 (Plateste cu card)
85 lei – biletele achizitionate in ziua concertului 28.01.2014

Castiga 2 CD-uri Iced Earth: Plagues Of Babylon

CONCURS:

In perioada sarbatorilor de iarna 01.12 – 26.12.2013 persoanele care achizitioneaza (sau care au achizitionat) bilete cu plata prin CARD (PayPal) pentru concertul ICED EARTH – Warbringer – Elm Street de la Bucuresti, participa automat la o extragere la sorti in care pot castiga cate o invitatie pentru prietenii / prietenele acestora.
Maximum Rock si Promusic Events pun la bataie 10 invitatii!

Data limita pentru a participa la acest concurs este 26 decembrie 2013 (ora 24.00), iar castigatorii vor fi anuntati in data de 28 decembrie 2013 pe aceasta pagina.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*