Iggy Pop este un bun consilier pentru rockerii care s-au lasat de baut

253 vizualizări

Deryck Whibley de la SUM 41 a trecut printr-o perioada foarte grea dupa ce a suferit un colaps hepatic si renal ca urmare a consumului de alcool.

Whibley era alcoolic de ani de zile doar ca, pana nu a fost la un pas de moarte, nu si-a dat seama ca trebuie sa isi schimbe stilul de viata.

Dupa ce a petrecut ceva timp la spital, in coma, Deryck s-a intors acasa, unde se recupereaza cu ajutorul catorva prieteni apropiati din lumea muzicii.

„Acum ca sunt ‘curat’, anumiti oameni nu ma mai suna. Prietenii mei de bautura. Acum, pentru ei, sunt un terminat. Cine vrea sa-l invite la chef pe tipul care nu mai bea. Dar stiti cine a fost foarte bun cu mine? Iggy Pop. Mi-a dat niste sfaturi exceptionale. A trecut el insusi prin asta. Suntem prieteni de cativa ani. La fel si Tommy Lee de la Motley Crue. Mi-a spus la ce sa ma astept din partea oamenilor, pentru ca nu toti vor intelege. Duff McKagan si Matt Sorum la randul lor au fost grozavi. Iesim la cafea si vorbim despre chestii”, a explicat Deryck.

Muzicianul a declarat ca pana si daca bea doar un pahar de alcool, poate muri. Organismul sau este asa de sensibil la aceasta substanta incat chiar si o cantitate minima il poate ucide pe artist.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*