Implant Pentru Refuz lanseaza albumul „Cartography” pe 4 aprilie, in Club Fabrica din Bucuresti

273 vizualizări

Sambata, 4 aprilie, la club Fabrica, are loc lansarea oficiala de la Bucuresti a albumului „Cartography” de la Implant Pentru Refuz, cel de-al saptelea material discografic al trupei, dupa o campanie de crowd funding incheiata cu succes.

Evenimentul incheie un turneu national de promovare a albumului prin cele mai importante orase din tara, produs si organizat de Dark Side Booking Academy.

„Cartography” este harta unui univers multistratificat si atemporal. De la particula pana la intrepatrundere, de la taramul umbrelor pana la tinutul celor ce plutesc in lumina, de la negustorii de apa pana la oceanul cel din urma, de la nealterare genetica artificiala pana la utopia dictatoriala, de la transformarea gandurilor si a faptelor in greutate pana la ruperea fluxului informational. Fiecare ascultator poate fi calauzit prin intuneric sau poate rezona cu stelele, fiecare melodie de pe aceasta harta te poate surprinde in trecut, prezent sau viitor.

Inregistrarea albumului Cartography a inceput in octombrie 2013.

La sfarsitul lunii mai 2014 Implant Pentru Refuz primeste un mare impuls moral si material din partea fanilor, reusita campaniei de crowdfunding Cartography accelerand procesul de producere a albumului.

Inregistrarile, reampingul, mixajul albumului au fost facute in Timisoara de catre AttilaLukinich@Dstudiopro, masterul materialului fiind efectuat de catre Alin (Master) in Timisoara. Artworkul albumului este realizat catre Ovidiu  Tzutzu  Hrin – Synopsismedia.com.

Pe parcursul turneului Cartography implanturile vizuale sunt proiectate de Vj Burger.

Participantii la campania de crowdfunding se pot bucura deja de album, iar fanii Implant Pentru Refuz pot achizitiona deja albumul in format fizic, inclusiv pe vinil, precum si online. Pentru cei care nu au achizitionat inca albumul, un mic preview: http://bit.ly/1Da5hWf

Pe scena li se vor alatura celor de la Implant Pentru Refuz, ca invitati speciali, trupele bucurestene Arashai si Gray Matters.

https://www.facebook.com/graymattersband

https://www.facebook.com/arashai

DOORS: 20:00
BILET: 20 lei pe IaBilet.ro si la intrare in ziua evenimentului – http://bit.ly/1BW8bDf

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*