Inca trei formatii confirmate la Festivalul Remember Rock Ludus!

Intre 5 si 6 septembrie 2015, Ludusul va fi „zguduit” din temelii de rockul romanesc de calitate, devenind epicentrul acestuia. Orasul va gazdui festivalul Remember Rock Ludus, care va aduce pe scena cele mai bune formatii autohtone ale momentului.

Line-up-ul evenimentului va fi unul foarte bogat si, daca pana acum am anuntat DIRTY SHIRTTRUDA si BUCOVINA, urmeaza noi confirmari care vor fi cu siguranta pe gustul publicului.

Ne bucuram sa ii adaugam pe lista pe cei de la MARCHOSIAS, LOUDRAGE si COMATI, formatii in al caror destin a jucat un rol important orasul Ludus!

Intemeiati in Cluj-Napoca in anul 2010, Marchosias, al caror solist, George Furdui, cunoscut drept Mørke, este originar chiar din orasul gazda al Festivalului Remember Rock Ludus, abordeaza un gen indraznet. Trupa este reprezentantiva pentru experimental black metal si este compusa din Csaki Romeo (bas), Edward Negrea (chitara), Stefan Gheltu (chitara) si Jose Morales (tobe).

Loudrage, exponenta groovy death metal, a fost infiintata in 2005 in Ludus si abia asteapta sa ofere un concert exceptional in orasul sau de obarsie. Anul trecut, formatia a lansat un EP, „Uglier Than Thou”, foarte bine primit de fani si de critici.

Comati este adepta a rockului clasic/melodic si a fost fondata in 2004 la Ludus. Trupa este formata din Porta (bas/voce), Motanu (chitara) si Grosu (tobe). In cadrul festivalului, Comati va oferi un spectacol pe gustul fanilor rock and roll-ului cu aer vintage.

In curand, vor fi anuntate noi trupe! Programul evenimentului va fi disponibil ulterior.

Evenimentul este organizat in colaborare cu Primaria si Consiliul Local Ludus.

FACEBOOK EVENT

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*