Informații noi despre „Panther”, noul album Pain Of Salvation

Pain Of Salvation
Pain Of Salvation
70 vizualizări

Aflată în fruntea scenei rock și metal progresiv de aproape trei decenii suedezii de la Pain of Salvation revin în atenția publicului cu un nou material discografic intitulat „Panther”. Acesta va fi lansat pe 28 august 2020, prin InsideOutMusic .

„Panther”, ce cuprinde 9 piese, vine la 3 ani distanță de „In The Passing Light Of Day” și a fost înregistrat, mixat și produs de către Daniel Gildenlöw (leaderul formației Pain Of Salvation) și Daniel Bergstrand (In Flames, Meshuggah, Devin Townsend).
Ilustrația noului material a fost realizată de către André Meister

“PANTHER”:
1. ACCELERATOR
2. UNFUTURE
3. RESTLESS BOY
4. WAIT
5. KEEN TO A FAULT
6. FUR
7. PANTHER
8. SPECIES
9. ICON

Pain of Salvation line-up:
Daniel Gildenlöw – lead vocals and lots of stuff
Johan Hallgren – guitar and vocals
Léo Margarit – drums and vocals
Daniel Karlsson – keyboards, guitars and vocals
Gustaf Hielm – bass and vocals

Pain of Salvation – discografie:
Entropia –1997
One Hour by the Concrete Lake – 1998
The Perfect Element, Part I – 2000
Remedy Lane – 2002
12:5 – 2004
BE – 2004
BE DVD – 2005
Scarsick – 2007
Ending Themes DVD – 2009
Linoleum EP – 2009
Road Salt One – 2010
Road Salt Two – 2011
Falling Home – 2014
Remedy Lane Re:visited (Re:mixed & Re:lived) – 2016
In the Passing Light of Day – 2017
PANTHER – 2020


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*