INTERVIU exclusiv Swallow the Sun: Despre virtutile abisale ale metalului intunecat finlandez

Te simti coplesit de un spectacol care nu se multumeste sa evoce sentimente obisnuite, ci fura emotii revelatoare din acele locuri numite, din obisnuita, Rai si Iad.

Cam asta simti atunci cand asculti muzica formatiei finlandeze SWALLOW THE SUN, cunoscuta drept una din cele mai interesante si profunde trupe de melodic doom/death metal de pe scena internationala de rock.

Baietii si-au lansat cel mai recent album, „Emerald Forest and the Blackbird” in luna februarie a acestui an si si-au petrecut vara cantand la festivaluri. Acum sunt pregatiti pentru urmatorul pas: un important turneu in Statele Unite si, mai tarziu, un voiaj intunecat in maruntaiele Europei in cadrul unui alt turneu, „Into Darkness”, insotiti de Pain, Moonspell si Lake of Tears.

Maximum Rock Magazin a stat de vorba cu Aleksi Munter (clape) care a fost de acord sa ne ofere un interviu in care ne-a vorbit despre natura abisala a mesajului Swallow the Sun, depre aluziile cromatice de pe ultimul material discografic si despre multe alte lucruri. Sa va fie caderea usoara!

Citeste interviul complet AICI.  


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*