Iron Maiden ar putea pregati un nou album

Potrivit unui site suedez, Talarforum.se., legendara formatie IRON MAIDEN s-ar pregati sa lanseze cel de-al 16-lea album anul viitor.

Webzine-ul a facut un interviu cu Bruce Dickinson, iar la sfarsitul acestuia a mentionat ca, pe langa turneele pe care le va sustine Maiden, trupa are planificat si un nou material discografic pentru 2014.

Vestea vine dupa ce fanii s-au ingrijorat serios in 2010 dupa lansarea lui „The Final Frontier”, materialul cu numarul 15, pentru ca Steve Harris declarase ca trupa nu va inregistra mai mult de 15 albume.

Bruce Dickinson a vorbit in interviu despre felul in care providenta l-a ajutat sa ajunga in Iron Maiden.

„Mai aveam exact 10 lire si nu aveam unde sa dorm. Ma plimbam prin Londra cu acei bani in buzunar si ma gandeam ce sa fac cu ei, daca sa-i cheltuiesc. Erau intreaga mea avere. Am trecut pe langa un club rock, numit Dingwalls, unde era un concert si m-am gandit ca ar fi bine sa merg si eu. Soarta a facut in asa fel incat m-am intalnit cu un prieten acolo, iar el m-a ajutat cu un loc unde sa stau. In acea saptamana am dat de oamenii care m-au impins sa ajung in Iron Maiden” a declarat artistul. 

Morala povestii este, potrivit spuselor lui Dickinson, ca pentru a reusi in viata trebuie sa-ti asumi niste riscuri.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*