Jared Leto (30STM) este un travestit fara sprancene! Afla mai multe (Foto)

363 vizualizări

Mii de rockerite suspina in secret dupa carismaticul vocalist al formatiei 30 SECONDS TO MARS, Jared Leto. Cu toate acestea, se prea poate ca admiratia lor pentru talentul (a se citi „look-ul”) muzicianului sa scada in intensitate dupa vederea pozelor de mai jos.

Jared a fost nevoit sa isi epileze sprancenele si sa renunte la tot parul facialpentru a juca rolul unui travestit infectat cu HIV in noul sau film „The Dallas Buyers Club”.

jared

Artistul, in varsta de 40 de ani, si-a facut aparitia pe covorul rosu al editiei cu numarul 22 a ceremoniei de premiere „Annual Gotham Awards” din New York. El a avut ocazia sa le arate fanilor noul sau look.

Jared a castigat un premiu pentru documentarul sau „Artifact” si s-a prezentat la prestigiosul eveniment pentru a intra in posesia trofeului.

Nu putem sa spunem decat ca Jared arata bine si in postura de femeie, si asta fara sa fim ironici. Ce sa faci. Daca ai gene bune, ai gene bune, si gata!

jared2

Muzicianul a tinut sa-si informeze fanii cu privire la procesul dureros la care s-a supus pentru a scapa de tot parul facial. El a postat pe internet niste poze in care le dezvaluia admiratorilor sai modalitatea prin care e fost epilat.

Doamnelor, va inteleg durerea! Ce am invatat astazi: frumusetea inseamna durere. Wax on, wax off„, a scris artistul pe Twitter.

jared3

Cat despre 30 STM, formatia va avea o vara ocupata plecand in turneu prin Europa pentru a sustine ambitiosul album „This is War”.

jared5Ouch!

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*