Jimmy Page nu il lasa pe Robbie Williams sa isi renoveze casa

243 vizualizări

Chitaristul LED ZEPPELIN, Jimmy Page, se cearta de zor cu Robbie Williams, cu care este vecin intr-unul dintre cartierele de lux din vestul Londrei.

Robbie Williams si-a cumparat vila de alaturi de conacul lui Page in 2013, dupa decesul proprietarului, milionarul Michael Winner.

Motivul disputei il reprezinta un plan excentric de renovare pe care Williams ar vrea sa il puna in aplicare cat de curand. Jimmy Page este ingrijorat ca Robbie ii va vedea in curte odata ce reconstructia este gata.

„Sunt ingrijorat ca renovarile ar putea cauza vibratii care sa aduca daune structurale locuintei mele. Geamul pe care doreste sa il plaseze constructorul va avea vedere chiar spre curtea mea, ceea ce inseamna ca mi-ar afecta intimitatea. Inteleg ca exteriorul cladirii a fost modificat dar consider ca exteriorul ar trebui sa ramana intact, deoarece avem de-a face cu un conac istoric”, a explicat Page, citat de NME.

Robbie Williams a declarat ca doreste sa aduca schimbari gradinii si planului casei si sa inlocuiasca acoperisul acesteia.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*