Joey Belladonna: „Nu mi-am gasit niciodata locul in Anthrax”

628 vizualizări

Joey Belladonna, solistul formatiei ANTHRAX, a facut niste declaratii suprinzatoare intr-un interviu recent, citat de Blabbermouth.

Muzicianul a spus ca nu a simtit niciodata ca face cu adevarat parte din trupa americana.

„Nu cred ca mi-am gasit vreodata locul in aceasta trupa. Facem ceea ce facem intr-un stil ‘corporatist’. Cu toate acestea, nu prea ai cum sa urci mai sus de atat, desi, in acelasi timp, lucrurile ar putea sta mai bine. Baietii nu imi ofera prea multa prietenie”, a spus Belladona.

Acesta a declarat ca restul membrilor formatiei vorbesc cu el doar atunci cand este nevoie, in rest, dincolo de legatura profesionala, nu prea exista altceva.

Intrebat de ce a continuat sa cante cu Anthrax daca nu se simte acasa in trupa, Joey a raspuns ca motivul este calitatea deosebita a formatiei.

„Baietii sunt extrem de talentati si reprezinta una dintre cele mai bune trupe. Nu am sa neg ca pentru bine colaborarea cu ei este una prospera”, a adaugat Belladona.

Chiar daca relatiile din trupa nu par sa exceleze, potrivit spuselor vocalistului, formatia in sine inregistreaza succese majore.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*