Jonathan Davis and the SFA – Alone I Play Live at The Union Chapel

241 vizualizări

Se pare ca industriala muzicala a fost lovita de criza economica mondiala intr-o maniera foarte grava, deorarece mai toti artistii sunt disperati sa gaseasca mijloace pentru a putea sa castige bani in plus. Janothan Davis (solistul trupei Korn) este si el in aceasta situatie si alaturi de trupa Simply Fucking
Amazings incearca sa isi rotunjeasca conturile bancare. Astfel pune pe piata un material live inregistrat acum cativa ani pe cand se afla in turneu european, facand o pauza cu trupa sa Korn.

Concertul a fost inregistrat pe data de 16 iunie, 2008, in Londra, Anglia. Union Chapel ofera un cadru deosebit unei prestatii live, iar decorul ales de Jon si echipa sa s-a incadrat perfect in interiorul salii de spectacol. Din pacate sunetul preluat din concert este foarte crud si neprelucrat, un lucru rar intalnit. Mai toate inregistrarile live se cizeleaza. Ideea de a folosi un contrabas in loc de un bas electric poate parea ca da o tenta mai elitista unui concert. Este foarte important insa sa se si impleteasca acest instrument in context. Sunetul nu loveste de loc, iar frecventele joase se pierd pe undeva. Jon sta tot concertul me un jilts amplasat in mijlocul scenei si consuma multe doze de Red Bull. Piesele interpretate in concert apartin in cea mai mare parte trupei Korn, dar sunt si cateva bucati pe care artistul le-a compus pentru coloana sonora a filmului „Queen of the Damned”.

Acest material live nu este recomandat decat fanilor inraiti Korn si admiratorilor solistului. Inregistrarile nu exceleaza nici prin tehnica, nici prin interpretare sau prin piesele prezentate, iar DVD-ul este cat se poate de rudimentar.

(Horatiu Ghibu)

Lansat: 22.08.2011
Label: Music In Motion
Disponibil in Romania:
www.jdsfa.com

Tracklisting:
1. System
2. Last Legal Drug
3. 4 U
4. Hey Daddy
5. Forsaken
6. Dirty
7. Alone I Break
8. Slept So Long
9. Kick the P.A.
10. Not Meant For Me
11. Hold On
12. Careless
13. Redeemer
14. Got The Life
15. Falling Away From Me

Jonathan Davis and the Simply Fucking Amazings:
Jonathan Davis – voce
Michael Jochum – tobe, percutie
Shane Gibson – chitara
Miles Nosley – contrabas
Zac Baird – clape
Shenkar – vioara


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*