King 810: concert anulat de formație pentru posesie de arme de foc

534 vizualizări

Formația americană KING 810 (foto) a anulat un concert în Detroit după ce au fost anunțați că le este interzis să aducă arme în incinta clubului în care show-ul urma să aibă loc.

Trupa, care susține dreptul de posesie legală a armelor pentru protecție proprie, ar fi trebuit să cânte în data de 17 decembrie în Saint Andrew’s Hall din Detroit. În urma verificărilor făcute de staff-ul clubului, formația a fost informată că îi este interzis să intre în club cu armele asupra lor.

Drept urmare, King 810 a anulat concertul. David Gunn, solistul formației, a declarat: „Am fost anunțați că aceste verificări nu sunt făcute de obicei asupra trupelor, iar noi am fost o situație excepțională. Am explicat că există persoane în grupul nostru care dețin licență pentru a purta legal arme pentru protecție. Am avut intenția de bună-credință de a cânta, dar se pare că nu am reușit. Nu a fost o decizie ușoară.”

Nu este prima dată când formația a anulat un concert datorită unor motive similare. Luna aceasta, formația nu a mai cântat în Chicago, deoarece reprezentanții clubului Thalia Hall s-au simțit incomodați de faptul că membrii trupei purtau arme. Gunn a declarat la momentul respectiv că nu îi pare rău că este posesor de arme, adăugând că acestea fac parte din cultura din jurul trupei King 810.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*