KISS considera Rock and Roll Hall of Fame o institutie „murdara, corupta si distorsionata”

Formatia KISS are o parere foarte proasta despre „Rock & Roll Hall Of Fame”, ceremonia de inducere care se apropie cu pasi reprezi.

KISS a fost nominalizata anul acesta ca urmare a presiunilor facute de fani si de criticii „R&R HoF”, ceea ce a dus a o serie de declaratii din partea lui Paul Stanley, solistul trupei.

„Ceea ce oamenii nu prea stiu este ca aceasta institutie este una privata, care este dominata de niste ‘jurati’ alesi intr-un cerc inchis. Oamenii au auzit numele pompos si i-au acordat credibilitate. Nu ne simtim onorati sa fim nominalizati dar acceptam acest lucru de dragul fanilor” a declarat Stanley.

„Parerea mea despre ‘Rock & Roll Hall of Fame’ nu s-a schimbat deloc. Atitudinea lor este elitista si nu reflecta deloc opinia publicului ci doar pe cea a unui grup restrans. Intotdeauna am considerat ca spiritul rockului inseamna sa-ti ignori criticii si sa urmezi propriul drum. Cred ca am facut asta cu succes timp de 40 de ani. Aceeasi atitudine care ne-a facut sa continuam cu muzica a dus la refuzul acelui grup de a ne induce in ‘R&R HoF'”, a punctat Paul, care a completat ca vede „Rock & Roll Hall of Fame drept o institutie „murdara, corupta si distorsionata”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*