KISS nu va canta la ceremonia „Rock & Roll Hall of Fame”

327 vizualizări

Autor: Vladimir Gheorghiu

Dupa saptamani de speculatii in care fostii membri KISS precum Peter Criss si Ace Frehley au anuntat ca exista sanse ca trupa sa cante in formula consacrata la festivitatea Rock And Roll Hall of Fame de anul acesta, Gene Simmons (bass) si Paul Stanley (voce) au negat orice fel de zvon…trupa nu va canta DELOC la acest eveniment!

Declaratia oficiala suna in felul urmator: „Din respect pentru toti fanii nostri, recentele declaratii facute de Ace si Peter necesita un raspuns rapid. Intentia noastra a fost sa sarbatorim intreaga istorie Kiss si sa dam credit tuturor membrilor, incluzandu-i aici atat pe longevivii Tommy Thayer si Eric Singer dar si pe Bruce Kulick si Eric Carr, care au facut ca trupa sa ajunga ceea ce este astazi.

Ne-am dedicat 40 de ani ca sa construim trupa Kiss fara sa renuntam sau sa ezitam pe masura ce formatia inainta in diferite lineup-uri importante cu turnee din ce in ce mai mari si cu albume premiate cu platina.

Motivul pentru care am format Kiss si pentru care inca continuam sa existam este ca Kiss a fost dintotdeauna o trupa aparte. Acest lucru implica de asemenea si decizii si alegeri aparte, diferite fata de alte formatii. Este clar ca situatia in care ne aflam este o situatie delicata in care nu putem multumi pe toata lumea. Ca sa incheiem scurt si la obiect, am decis sa nu cantam cu nici un lineup la introducerea noastra in Rock And Roll Hall of Fame.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*