Korn a lansat un videoclip pentru piesa „Love & Meth”

233 vizualizări

KORN au lansat un nou album intitulat „The Paradigm Shift” in data de 1 octombrie 2013.

Noul material marcheaza intoarcerea definitiva in formatie a lui Brian „Head” Welch si prima aparitie discografica cu acesta dupa o pauza de 10 ani. Welch a parasit Korn in 2005 dupa ce a devenit crestin convins.

„Love & Meth”, un nou videoclip al trupei, poate fi vizionat mai jos.

„Am stiut ca va fi o explozie in momentul in care am inceput sa cantam impreuna pentru ca ne iubim atat de mult…totul a inceput sa se aseze, iar acum sunt nerabdator ca fanii nostri sa auda noul material!”, a declarat Head pentru revista Rolling Stones.

„Energia noastra de acum este nebuna! Este cel de-al 6-lea an al meu cu formatia si, de cand am intrat in ea, mereu am visat ca membrii vechi sa se reuneasca si sa-i vad in fata mea, in timp ce bat la tobe. Faptul ca acest lucru s-a intamplat iar eu fac parte din el este exceptional. Exista ceva absolut unic despre formula originala. Nimeni nu canta la bass ca Fieldy, nicio persoana de pe planeta nu canta ca Jon Davis si absolut niciun chitarist nu presteaza la chitara ca Munky si Head”, a declarat bateristul formatiei Ray Luzier.

Producatorul noului disc Korn este nimeni altul decat Don Gilmore, cunoscut pentru munca sa cu formatii ca Bullet For My Valentine si Linkin Park.

„The Paradigm Shift” tracklist:

‘Prey For Me’
‘Love & Meth’
‘What We Do’
‘Spike In My Veins’
‘Mass Hysteria’
‘Paranoid And Aroused’
‘Never Never’
‘Punishment Time’
‘Lullaby For A Sadist’
‘Victimized’
‘It’s All Wrong’

Bonus tracks:

‘Wish I Wasn’t Born Today’
‘Tell Me What You Want’

Korn TheParadigmShift Cover3


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*