Kreator se implica in actiuni caritabile pentru animale

207 vizualizări

Autor: Mircea Anghel

Poate ca muzica scoate la iveala partile „intunecate” ale societatii, dar asta nu-i opreste pe artisti sa incline si pentru filantropie, din cand in cand.

In aceasta situatie se afla si membrii formatiei de thrash metal din Germania, KREATOR, unul din cele mai semnificative nume ale genului la nivel mondial.

Formatia lui Mile Petrozza, casa de discuri care-i patroneaza, Nuclear Blast, Janmedia si organizatia pentru drepturile animalelor PETA Germania au incheiat un parteneriat destinat donatiilor, informeaza Nuclear Blast.

Prin acest parteneriat, au fost puse in vanzare trei postere ce contin artwork-uri ale celui mai recent DVD al formatiei: Dying Alive. Toate posterele sunt semnate de membrii formatiei si banii vor fi investiti in actiunile sociale organizate de PETA.

Grafica a fost realizata de Jan Meininghaus, cel mai apreciat artist al formatiei germane. Petrozza a declarat ca este bucuros ca el impreuna cu trupa sa pot oferi o mana de ajutor, in timp ce oficialii asociatiei s-au declarat la randul lor bucurosi ca au un ambasador carismatic precum Kreator alaturi.

PETA Germania este afiliata direct PETA USA, cea mai mare organizatie pentru drepturile animalelor la nivel mondial cu peste 3 milioane de sustinatori. Scopul principal este abolirea violentei fata de fiintele nevorbitoare, imbunatatirea modului de viata si a relatiei om-animal.

„Dying Alive” contine concertul live, cu casa inchisa, din Oberhausen, Germania, de pe data de 22 decembrie 2012. Cantarea venise dupa 45 de zile de concerte in cadrul turneului European pentru promovarea succesului „Phantom Antichrist”.

Pentru filmarea acestui DVD au fost folosite 24 de camere video normale, pentru chitara, cat si pentru mosh pit. Pe langa concert, DVD-ul contine si un documentar de tipul „din spatele scenei”, dar si videoclipuri, cu un total de 115 minute. Este disponibil in format DVD si Blu Ray.

Pentru cine doreste sa achizitioneze pachetul, click AICI. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*