Krypton Unplugged – un nou concert pentru promovarea albumului “O parte din noi”

265 vizualizări

Turneul national de lansare a albumului “O parte din noi” al trupei Krypton Unplugged, alcatuita din Gabi “Gurita” Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), alaturi de invitata lor Teodora Dragomirescu (viola), continua duminica, 24 noiembrie 2013, cu un concert care va avea loc la Contanta, Doors Club, ora 21.

Albumul contine 12 piese – extrase in principal de pe albumele “Fara teama” si “Lanturile”, care au consacrat trupa Krypton – prezentate acum intr-un sound acustic, ce demonstreaza cat de generos este rockul, prin diferitele sale maniere de interpretare.

”Ajungem alaturi de fanii de la malul marii in acest weekend, pentru a canta impreuna cu ei piese scrise in urma cu 20 de ani, pe care le-am imbracat intr-o haina unplugged. Vrem ca in acest turneu sa ne intalnim cu prietenii din toata tara”, spune Eugen Mihaescu.

”Constantean fiind, astept cu bucurie întâlnirea cu publicul din acest oras, pentru a-i oferi emoţie prin piesele noastre, indiferent ca vorbim despre fanii nostri din anii ’90 sau despre tineri care acum ne descopera muzica. Piesele de pe acest album nu sunt doar O parte din noi, ci si o parte din publicul nostru”, spune Gabi “Gurita” Nicolau.

Albumele „Fără teamă” şi opera rock „Lanţurile” au pozitionat trupa Krypton in perioada ’90-‘94 printre primele 5 trupe rock din Romania.

Sursa: Comunicat Krypton Management


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*