Ovidiu Ioncu „Kempes” a parasit Rezident Ex si are o noua formatie

1.372 vizualizări

Pe pagina de Facebook Kempes- Ovidiu IONCU,  a aparut urmatorul mesaj care anunta retragerea artistului din cadrul formatiei Rezident Ex.:

„Incepand din acest moment colaborarea mea cu formatia Rezident ex se incheie. Sufletul si inima mea vor merge mai departe alaturi de formatia KEMPES. Multumesc tuturor celor care au fost si sunt alaturi de mine”.

Asteptam un comunicat oficial de presa din partea formatiei Rezident Ex.

Invitat in data de 10 noiembrie 2013 la emisiunea lui Lenti Chiriac, „Istoria rock-ului”, Ovidiu Ioncu „Kempes” a vorbit despre KEMPES, noul sau proiect muzical, din care fac parte: Alin Petru – chitara, Alin Moise – chitara, Alex Gomez – baterie si Taly – bas. Acestia din urma au activat in trupa Gothic din Lupeni.

Sub titulatura Kempes, artistul a compus deja 6 piese, iar primul concert oficial sub noua denumire va fi sustinut pe data de 27 februarie 2014 in The Silver Church Club din Bucuresti.

Update 25.11.2013:
In urma cu putin timp Rezident Ex a emis urmatorul comunicat de presa:
„Membrii grupului Rezident Ex, împreună cu managementul acestuia, se adresează numeroşilor fani care au primit cu stupoare vestea dată de Kempes pe reţelele de socializare cum că acesta a părăsit Rezident Ex. Anunţul a venit complet surprinzător, nu numai pentru fani, dar şi pentru toţi membrii trupei.
Înţelegem pe deplin regretul fanilor şi dorinţa de a rămâne Rezident Ex în formula pe care au îndrăgit-o, însă, din păcate, acest lucru nu mai este posibil.
Rezident Ex este o familie care respectă opţiunea fiecăruia, chiar dacă nu-i împărtăşeşte punctul de vedere. Plăcerea de a cânta şi de a crea muzică a fost şi este mobilul principal pentru care a fost înfiinţat acest grup, în spiritul prieteniei şi al dăruirii egale a celor care-l formează. Plecarea lui Ovidiu, anunţul acestuia chiar de ziua lui Tavi Iepan, ne întristează, dar probabil este o consecinţă a unui drum pe care şi l-a ales mai demult, iar noi rămânem credincioşi principiilor noastre tocmai pentru a păstra acest spirit care ne uneşte în continuare.

Tavi Iepan
Matthias Lange
Christian Podratzky
Adi Popescu
Vali Potra
Adi Simon (Management)”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*