Lamb Of God a primit amenintari cu moartea

286 vizualizări

LAMB OF GOD o tine din controversa in controversa.

Dupa ce au aparut vesti potrivit carora anumite agentii guvernamentale din Malaysia incercau sa anuleze concertul grupului din Kuala Lumpur, LoG au fost nevoiti sa renunte la gig.

Se pare ca trupa a primit amenintari cu moartea iar organizatorul festivalului Rockaway, unde trebuiau sa presteze americanii, a hotarat sa anuleze spectacolul.

Ministerul Comunicatiilor s-a intalnit in sedinta cu Comitetul Central al Filmarilor si Prestatiilor Artistilor Straini (parca Romania nu mai pare o tara atat de rea) si impreuna au decis ca show-ul sa nu aiba loc, intrucat ar ofensa sensibilitatile religioase si valorile culturale ale societatii din Malaysia, informeaza Loudwire.

Totul a pornit de la declaratiile Departamentului Dezvoltarii Islamice din Malaysia, care a declarat ca versurile trupei sunt jignitoare.

Intr-un comunicat oficial, organizatorul isi cere scuze pentru anulare si citeaza drept motive reactiile grupurilor politice si religioase, dar si amenintarile cu moartea primite de trupa.

Lamb of God au postat la randul lor un comunicat in care invita detractorii sa lectureze cu mare atentie versurile si sa se informeze inainte sa acuze nemotivat.

„In lumina evenimentelor recente si avand in vedere fervoarea cu care presa a preluat aceasta controversa din Malaysia, managementul nostru simte ca mediul creat in jurul evenimentului devine nesigur. Nu ne dorim sa punem in pericol pe nimeni: echipa noastra, fanii sau pe noi„, au scris trupetii pe Facebook


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*