Lars Ulrich ia apararea formatiei Metallica in lumina criticilor recente

210 vizualizări

In lumina controverselor recente starnite de decizia solistului METALLICA, James Hetfield, de a nara o emisiune TV dedicata vanatorii, Lars Ulrich, tobosarul grupului, a iesit la rampa cu niste declaratii.

Formatia va canta la editia de anul acesta a Festivalului Glastonbury din Anglia, lucru care a fost intampinat cu critici. Un grup de environmentalisti, suparati pe sprijinul deschis acordat de Hetfield vanatorii, a protestat impotriva participarii trupei la eveniment.

Sustinatorii mediului au declarat ca faptul ca trupa Metallica apara vanatoarea merge impotriva principiilor festivalului Glastonbury, care are o ideologie „verde”.

Grupul de critici a mers atat de departe incat a lansat o petitie online (Remove Metallica from Glastonbury Festival for their Support of Bear Hunting) al carei scop este interzicerea prestatiei formatiei la fest.

Lars Ulrich a avut cateva cuvinte de spus despre aceste intamplari.

„Glastonbury este Sfantul Graal al festivalurilor in Anglia si respectam foarte mult acest lucru. Dar cand cineva sta acolo si vorbeste despre petitii, sau spune tot felul de chestii, deja devine ridicol. Avem pielea groasa si intoarcem spatele la multe lucruri dar daca Mick Jagger sau Alex Turner, sau tipii draguti de la Kasabian, pe care ii iubesc, au ceva de zis, OK, ascultam. Dar cand o alta trupa vine si spune tot felul de chestii spunem, bine, dar cine esti? Suntem pe val. Ne-am incalzit, ne-am relaxat si suntem pregatiti de lupta. Suntem gata pentru tot”, a declarat Lars Ulrich pentru Metal Hammer.

Ulrich face referire probabil la trupa Mogwai, care este headliner pe o alta scena simultan cu Metallica, la Festivalul Glastonbury. Membrii grupului au spus ca formatia americana este „incredibil de proasta”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*