Lars Ulrich (Metallica), de vorba cu Nikki Sixx (Audio)

Nikki Sixx, basistul formatiei MOTLEY CRUE, a stat de vorba cu Lars Ulrich, tobosarul formatiei Metallica, in cadrul emisiunii radio a lui Sixx – „Sixx Sense”.

Nikki l-a chestionat pe Lars cu privire la festivalul Orion + More, evenimentul organizat de Metallica. Fest-ul a debutat anul trecut dar revine in 2013 cu inca o editie.

Ne-am distrat asa de bine anul trecut incat am spus ca trebuie sa mai facem o editie. Totul a inceput in 2008 cand am cantat la Bonnaroo, un festival care a avut loc in Nashville. A fost singurul event din SUA care avea acea atmosfera a festivalurilor europene cu care am crescut. Am decis ca trebuie sa incercam noi sa organizam ceva care sa fie la fel de grandios ca acele evenimente„, marturiseste Lars.

Cat despre motivul pentru care formatia a ales un line-up atat de divers – de la Gogol Bordello la Fu Manchu – Lars a spus ca membrii trupei Metallica au vrut ca evenimentul sa fie o experienta inedita pentru fanii mai multor genuri de muzica.

Ulrich a confirmat si prezenta show-urilor individuale a fiecaruia din membrii trupei, de la cortul horror al lui Kirk Hammett, la prezentarea de motociclete si masini a lui Hetfield.

Line-up-ul de pana acum la festivalului:

metallicaorionlineup


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*