Lars Ulrich(Metallica): Este imposibil sa multumesti pe toata lumea

Lars Ulrich, bateristul trupei Metallica, este de parere ca membrii formatiei trebuie sa tina mai putin cont de parerile fanilor si sa se concentreze pe ceea ce cred ca se potriveste cu stilul trupei.

Intr-un interviu acordat revistei  Billboard, Ulrich vorbeste despre influenta fanilor in muzica formatiei sale.

Atunci cand ne gandim ce ar fi pe placul fanilor, realizam ca este o discutie inutila, deoarece daca pui 20 de fani  sa iti spuna care sunt piesele lor favorite, fiecare iti va da 20 de exemple diferite, iar din acest motiv, parerea fanilor nu mai joaca de mult un rol important in cariera noastra.Atunci, ne intrebam ce este mai convenabil pentru noi: sa producem muzica dupa cum simtim sau sa realizam materiale doar pentru a fi vandute? 

Metallica a castigat 2015 Guinness World Record, fiind prima trupa care in 2013, a sustinut concerte in toate cele 7 continente, inclusiv in Antarctica.

„Ne place sa mergem in locuri noi, neexplorate inca. Anul trecut am avut ocazia sa mergem pentru prima data in China si  Malaysia. Chiar daca acum 10 ani infrastructura  nu era favorabila tipului nostru de activitati, acum lucrurile s-au schimbat si este cazul sa se intample asta in cat mai multe locuri de pe Pamant” au declarat trupetii.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*