Legion în deschiderea concertului Dirty Shirt din Brașov, 5 octombrie 2019

602 vizualizări

Formația Dirty Shirt a reluat turneul de promovare pe plaiurile românești al „Letchology”, ultimul album lansat. „Romanian Letcho Drom: Part II” începe în Cluj-Napoca pe 4 octombrie și continuă în Brașov pe 5 octombrie

În Brașov, încălzirea o vor face băieții din LEGION o formație chiar vecină cu Dirty Shirt. Legion vin din Seini pentru prima oară la Brașov în cei 25 de ani de activitate pusă ocazional pe pauză.

Formată în 1994, Legion abordează genul de thrash metal/hardcore, ceea ce lor le place să numească „striptease hardcore”. Line-up-ul s-a schimbat de-a lungul anilor pe partea de tobe, din 2015 postul de toboșar fiind ocupat de Nabil Karsheh.

Legion înregistrează albumul de debut „Marfă” în 1999 via Promusic Prod. în Cluj-Napoca și-l lansează în același an, iar al doilea album vine abia în 2009, 10 ani mai târziu. „Black Underground” e primul album în engleză al trupei. În 2010 au început să lucreze la cel de-al treilea material discografic, însă anumite probleme au împiedicat finisarea acestuia, reușind să lanseze un EP, „Ghost Killer”, abia în 2016.

Concertul Legion din Brașov nu trebuie ratat. Nu doar că este primul concert susținut în oraș, dar este și aniversarea de 25 de ani a formației, repertoriul planificat urmând să treacă publicul prin toată istoria muzicală Legion, de la primele la ultimele piese.

Stai cu ochii pe evenimentul de pe Facebook pentru concert pentru a nu rata noutăți sau anunțuri. Bilete pentru concert găsiți exclusiv pe AmBilet.ro, la prețurile speciale:

  • 39 lei – bilet Earlybird (primele 100)
  • 45 lei – bilet Presale (preţ până pe 04 octombrie, inclusiv)
  • 50 lei – bilet Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

Atenție, număr limitat de bilete!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*