Epica vorbește despre al doilea single de pe „Omega”

Epica
274 vizualizări

În noul episod al vlogului formației EPICA, dedicat poveștii celui mai recent album al acesteia „Omega”, planificat să iasă pe piață în data de 26 februarie 2021, membrii grupului olandez vorbesc despre al doilea single extras de pe material, intitulat „Freedom – The Wolves Within”.

Încă nu cunoaștem data exactă a lansării piesei, așa că, pentru a face așteptarea mai dulce, trupa le permite fanilor să vizioneze în premieră, în cadrul vlogului, câteva scene din videoclipul melodiei.

„Am vrut dintotdeauna să facem un videoclip de animație. Acum aproximativ șase ani, am văzut clipul piesei ‘Stillness of the Woods’, a lui Guillaume Finta și mi s-a părut foarte cool. M-au fascinat efectele bizare de mișcare obținute de creator.”, a declarat Coen Janssen (clape).

Formația a apelat la regizorul Bram Knol, care a muncit foarte mult la cadrele pline de tâlc, dar și de mister, din „Freedom – The Wolves Within”.

La prima vedere, se pare că avem de-a face cu un veritabil film animat, care ne va dezvălui o altă latură a trupei Epica!

Potrivit spuselor liderului grupului, chitaristul/vocalistul Mark Jansen, inspirația principală pentru clip vine dintr-o legendă străveche a indienilor Cherokee, care istorisește lupta dintre bine și rău, sub forma celor doi lupi pe care îi purtăm cu toții în suflet.

„Învingător iese întotdeauna cel pe care alegem să îl hrănim.”, concluzionează Jansen.

Suntem nerăbdători să vedem materialul, dar până atunci, vă invităm să vă delectați cu episodul în care Simone, Coen și Mark își exprimă gândurile cu privire la viitorul single.

Nu uitați că Epica este unul dintre headlinerii ediției din 2021 a Maximum Rock Festival, alături de Devin Townsend. Alte formații confirmate sunt Therion, Orphaned Land, Katatonia, Subterranean Masquerade, Riot Monk, Loch Vostok și Magnetic.

Evenimentul este programat pentru luna iunie, în datele de 4 și 5, la Arenele Romane din București și va fi unul „open-air”.

Biletele s-au pus în vânzare, în număr limitat, pe www.ambilet.ro


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*