Leprous și Kalandra, primele nume confirmate la cea de-a doua ediție ARTmania Evenings

Leprous și Kalandra sunt primele nume confirmate  la cea de-a doua ediție ARTmania Evenings, organizată de ARTmania Festival. Evenimentul va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, în cort încălzit. Seria de evenimente organizate de brandul „ARTmania Evenings” invită fanii muzicii rock să se bucure de energia concertelor și de legăturile interumane pe care doar muzica live le poate oferi. Concertul din 4 martie 2023 va aduce atmosfera mistică și ritmurile muzicii nordice.

Leprous (NU) au ales să includă Bucureștiul în turneul promoțional dedicat materialului Aphelion, al șaptelea album al lor, mixat de Adam Noble (Placebo, Biffy Clyro, Nothing But Thieves) și masterizat de Robin Schmidt (The 1975). Într-o lume în care muzica progresivă oferă o gamă largă de opțiuni, este nevoie de mult curaj și originalitate pentru a îndrepta atenția publicului către tine. Leprous este una dintre trupele care reușesc să facă acest lucru. Și, în 2023, revine pentru a oferi fanilor români un spectacol memorabil.

Evenimentul va fi deschis de Kalandra (NO), o trupă spectaculoasă, cu rădăcini muzicale în muzica tradițională nordică. Fanii serialelor TV vor recunoaște cu siguranță sunetul unic al acestui proiect muzical, dat fiind faptul că trupa a compus două piese pentru popularul serial nordic Foreigners, difuzat de HBO, în timp ce fanii jocurilor video își vor aminti coloana sonoră a seriei de jocuri Kingdom Two Crowns. Fondată în urmă cu peste un deceniu, Kalandra și-a rafinat propriul sunet, devenind o prezență constantă pe scena norvegiană. Au semnat cu casa de discuri ByNorse Music, aducând cunoscătorilor de muzică nordică un amestec puternic de pop alternativ și rock, presărat cu mister și tonuri din alte lumi.

Biletele pot fi achiziționate online de pe AmBilet.ro.
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
🎟️ 159 lei – Acces general
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabilă.

Leprous- Aphelion- afis concert
Leprous- Aphelion- afiș concert

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*