Lindsay Schoolcraft (Cradle of Filth) va lansa un album solo în toamnă

Vocea feminină și clăpara live a formației engleze Cradle of Filth, Lindsay Schoolcraft, își va lansa albumul solo în luna octombrie a acestui an, în ziua a șaptea. Scris în colaborare cu forstul toboșar Evanescence, Rocky Gray, „Martyr” oferă 11 piese de gothic rock înfluențat de experiența în muzica clasică a lui Lindsay.

În sfârșit pot împărtăși cu lumea ce-am arătat destul de vag în mediul online în ultimii ani, spune Schoolcraft. Să lucrez cu Rocky Gray e un vis devenit realitate pentru mine, iar admirația pe care o am pentru munca lui și poveștile mele chiar se văd în acest album. Sper că ascultătorilor o să placă să-l asculte atât de mult cât mi-a plăcut mie să-l scriu și să-l înregistrez.

Lindsay Schoolcraft a fost „descoperită” de Cradle of Filth în 2013, iar în 2014 a devenit membru permanent al formației, apărând pe „Hammer Of The Witches” (2015) și „Cryptoriana: The Seductiveness Of Decay” (2017). Pe lângă Cradle of Filth, Schoolcraft e co-fondatoarea formației de black metal îmbinat cu muzică clasică Antiqva, alături de Xenoyr, vocalistul formației Ne Obliviscaris.

De asemenea, Lindsay și un personaj în benzile desenate „Belzebubs”, create de JP Ahonen, un autor de benzi desenate din Finlanda, cunoscut pentru lucrări ca „Sing No Evil”, seria „Villimpi Pohjola” și, bineînțeles, probabil ceea ce l-a făcut extrem de cunoscut online în special în comunitatea metal, seria „Belzebubs” care spune povestea unei familii foarte fericite… de metaliști. Blackeri, mai exact. Cu demoni, corpse paint 24/7, blesteme și ce mai vreți voi. Chiar și așa, e o serie care te face să râzi.

Personajul ei, Skvllcraft, apare atât în comicuri, cât și în videoclipurile animate ale acestei formații fictive și pe albumul recent lansat, „Pantheon Of The Nightside Gods” via Century Media Records.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*