Linkin Park va organiza un concert în memoria solistului Chester Bennington

1.201 vizualizări

Formația LINKIN PARK (foto) va organiza un eveniment public în Los Angeles pentru a-l comemora pe solistul Chester Bennington, cel care s-a sinucis la finalul lunii iulie.

Aceștia au transmis următoarele: „Vrem să le mulţumim tuturor fanilor din întreagă lume pentru imensul val de iubire care ne-a ajutat să trecem prin această perioadă oribilă. Toţi cinci vă suntem recunoscători pentru ajutor şi ne pregătim să ne vindecăm şi să construim un viitor pentru Linkin Park. Lucrăm în acest moment la un eveniment public ce va avea loc în Los Angeles. Este un concert tribut în memoria lui Chester. Suntem nerăbdători să va oferim detaliile cât de curând”.

Bennington a fost înmormântat în data de 29 iulie în South Coast Botanical Garden din Palos Verdes Estates, California. În timpul ceremoniei private, colegii săi Mike Shinoda și Joe Hahn au ținut fiecare câte un discurs, urmați fiind apoi de Ryan Shuck, colegul de trupă din Dead by Sunrise. În urma morții artistului american, au urmat un val imens de comemorări din partea fanilor, dar și din partea numeroșilor muzicieni, precum Chris Martin (Coldplay), Jared Leto (30 Seconds to Mars), Fred Durst (Limp Bizkit), precum și din partea formațiilor Motionless In White și Trivium.

sursa: RollingStone.com

CITEȘTE ȘI: Chester Bennington – la final, chiar a contat


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*