Liv Kristine (Leaves’ Eyes): „Ma numar printre intemeietoarele metalului gotic” (Interviu)

Daca nu ar fi fost Liv Kristine, este foarte posibil ca metalul gotic, „patronat” de o solista puternica, sa nu fi devenit niciodata un „curent” atat de important.

Vocalista trupei Theater of Tragedy, considerata intemeietoarea conceptului de „Frumoasa si Bestia” in muzica grea, s-a despartit de grupul sau in 2003 dar a fondat Leaves’ Eyes impreuna cu sotul ei, muzicianul Alexander Krull (Atrocity).

Astfel, Liv Kristine si-a asigurat fanii ca va face muzica pana la sfarsit si ca metalul gotic/ simfonic e pe maini bune. Formatia se pregateste sa lanseze un nou album, intitulat „Symphonies of the Night” si ca urmare a bogatei activitati componistice si concertistice, va poposi si in Romania pe data de 26 octombrie 2013, in cadrul Maximum Rock Festival.

Este vorba despre cel mai mare si cel mai asteptat eveniment metal al toamnei in Bucuresti. Cu aceasta ocazie, Maximum Rock Magazin a stat de vorba cu Liv si a descusut-o cu privire la secretele noului disc si rivalitatile din lumea solistelor metal.

Citeste interviu integral mai jos.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*