Lovex si-a schimbat casa de discuri si lucreaza la cel de-al 4-lea album

Vesti bune pentru fanii LOVEX. Formatia finlandeza de rock a semnat un contract de colaborare cu o noua casa de discuri. Este vorba despre Jiffel Records, o companie aflata sub patronajul Universal Music Finland.

Baietii spera ca, de data aceasta, relatia dintre ei si reprezentantii lor sa fie mai fructuoasa decat vechea colaborare cu EMI Music. Personal, consideram ca toate casele de discuri corporatiste, comerciale si ultra-populare fac un deserviciu major industriei muzicale alternative.

Iata ce a avut de spus Christian, claparul trupei, despre noul contract:

"Avem vesti bune pentru voi. Lovex a semnat un nou contract de colaborare cu Jiffel Music Group, o casa de discuri care lucreaza cu Universal Music Group. Lucram din greu la noile piese si ne vom indrepta in curand spre studio, pentru a inregistra cel de-al patrulea material discografic din cariera noastra. Nu-i asa ca e grozav? Va vom tine la curent cu evolutia lucrurilor", a declarat instrumentistul pe pagina oficiala de Facebook a trupei.

Asteptam cu nerabdare sa vedem daca stilul formatiei se va schimba, asa cum a facut-o anul trecut, odata cu lansarea celui de-al treilea album, "Watch Out". Citeste o recenzie a discului AICI.

A.F.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*