Urmareste un INTERVIU video cu Europe, in exclusivitate pentru Maximum Rock Magazin!

Scoateti-va din minte slagarul usor "vesel" al celor de la EUROPE – The Final Countdown – si ciuliti urechile la noul album "Bag of Bones", care suna cu totul altfel decat soundul obisnuit al suedezilor.

Desi pastreaza constantele stilului muzicienilor, materialul, lansat in luna aprilie a anului acestuia, beneficiaza de niste influente experimentale pentru metalistii de la Europe – de la blues, la rock clasic.

Maximum Rock Magazin a profitat de ocazia prezentata de concertul formatiei din cadrul editiei 2012 a OST Fest si a stat de vorba cu Ian Haugland (tobe) si Mic Michaeli (clape).

Cei doi artisti ne-au vorbit despre predilectia lor pentru publicul din Estul-Europei, care, in viziunea lor, este mult mai "rock" decat cel din Anglia sau Germania. Baietii ne-au dezvaluit si cateva secrete din culisele inregistrarii albumului "Bag of Bones", punand accentul pe chimia inedita formata intre ei si producatorul Kevin Shirley (Iron Maiden).

Urmareste interviul video mai jos ca sa iti primesti doza zilnica necesara de rock de calitate. Nu uita sa te abonezi la canalul Maximum Rock Magazin ca vizionezi cat mai multe materiale video in exclusivitate!

A.F. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*