Luiza Zan & Dan Byron – Live Acoustic Duo, duminica 1 martie, Clubul Taranului Bucuresti

182 vizualizări

Duminica 1 martie, Dan Byron si Luiza Zan, va asteapta la Clubul Taranului Bucuresti (strada Monetariei, nr 3) la un nou concert acustic.

Avand la dispozitie doar vocile si chitarele, Luiza Zan si Dan Byron ofera in formula Live Acoustic Duo un spectacol divers, greu de clasificat si de descris, ce-si trage sevele din background-ul lor extrem de variat. Rock, pop, jazz, gospel, toate isi au locul lor in interpretarea celor doi, facand din Live Acoustic Duo o experienta ce trebuie traita macar o data.

Luiza Zan a inceput sa cante de la 3 ani, iar la 16 ani, cand l-a ascultat prima oara pe Nat King Cole, s-a hotarat ca vrea sa cante jazz. Publicul o cunoaste fie din formatia Slang, alaturi de care a castigat Premiul I la Cerbul de Aur in 2004, fie de pe urma numeroaselor proiecte de jazz alaturi de muzicieni de renume, fie de pe urma prestatiei tulburatoare din spectacolul „Napasta” al lui Radu Afrim.

Dan Byron a invatat sa cante la chitara de unul singur si a facut de doua ori cate jumatate de Academie de Muzica, dar s-a plictisit de fiecare data – mai putin de cursul de compozitie. Acum este compozitor, vocalist, flautist si chitarist in formatia de rock alternativ/progresiv byron pe care a infiintat-o in 2006. Pana atunci a activat in alte cateva formule si formatii, cele mai notabile fiind Agathodaimon, Kumm si Urma.

Va asteptam asadar, duminica 1 Martie de la ora 20.00 la Live Acustic Duo cu Dan Byron si Luiza Zan. Biletele costa 30 de lei si se pot cumpara de la intrare. Pe durata concertului nu se va fuma in sala.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*