Luna Amară cântă la Iaşi pe 29 noiembrie şi la Bacău pe 30 noiembrie

După o vară petrecută pe la cele mai faine festivaluri din ţară (FânFest, Bucovina Rock Castle, Posada) şi filmarea primului lor DVD săptămâna trecută, clujenii de la Luna Amară revin la Iaşi unde vor cânta în Underground Pub (Galeriile Comerciale Ştefan cel Mare) vineri, pe 29 noiembrie, după ora 21:00. Apoi, sâmbătă, pe 30 noiembrie, trupa va merge până la Bacău pentru un concert în club The Stage (str. Ştefan cel Mare nr. 66), tot după ora 21:00. Aşteptaţi-vă la concerte intense, deopotrivă energice şi melancolice, trademark Luna Amară!

Până atunci, ne mai uităm o dată la clipul „Pietre în Alb” lansat la sfârşitul iernii trecute, în care Luna Amară îl au ca invitat pe actorul Ovidiu Ghiniţă, tatăl lui Mihnea Blidariu. Clipul a fost filmat la Cluj şi la Turda alături de echipa de la Resize Media, www.resize-media.com.

Luna Amară – Pietre în alb (videoclip)

În deschiderea concertelor vor cânta invitaţii de la Pinholes – o trupă alternative/psychedelic din Iaşi alcătuită din Vladimir (voce, chitară), Alex (tobe), Vlad (chitară solo) şi Sergiu (bass). În această vară şi-au lansat independent albumul de debut intitulat „Zmei” şi îi puteţi găsi pe pagina de Facebook http://fb.com/pinholes.zmei.

Pinholes – Dialog (videoclip)

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*