Tuomas Holopainen pregateste un disc solo absolut inedit

238 vizualizări

Tuomas Holopainen de la NIGHTWISH este in acea etapa a carierei sale cand isi permite sa fac aproximativ orice. Tocmai de aceea el s-a concentrat tot anul pe discul sau solo.

Sa nu va asteptati la o versiune mai personala a muncii sale cu Nightwish, ci la cu totul altceva. Este vorba despre adaptarea muzicala a unei povesti intitulate „The Life and Times Of Scrooge McDuck”, scrisa si ilustrata de Don Rosa.

„Acesta este visul meu de mai demult, implinit in sfarsit. Este vorba despre un efort de 14 ani. De asemenea, aveti de-a face cu un omagiu adus unuia dintre cei mai buni autori de povesti din era noastra. Va multumesc ca luati parte la aceasta sarbatoare a vietii si a aventurii!”, a declarat Tuomas pentru Nuclear Blast.

Cartea spune povestea lui Scrooge, un personaj specific secolului al 19-lea. Povestea este intesata de tot felul de aventuri petrecute in toate colturile lumii. Discul lui Tuomas, inspirat de volum, va contine 10 piese si va avea o durata de aproximativ 60 de minute.

Piesele sunt compuse in stilul unor coloane sonore cu influente clasice si folk, cam ca Enya, James Newton Howard, Michael Nyman sau Vaughan Williams. Artworkul a fost creat de insusi Don Rosa.

TuomasSCrooge


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*