Tuomas Holopainen: Nightwish este o masina care nu poate fi oprita de nimic!

456 vizualizări

Revista online Blistering.com a publicat un interviu cu Tuomas Holopainen, claparul si compozitorul formatiei NIGHTWISH, luat cu o saptamana inainte de despartirea furtunoasa a finlandezilor de vocalista Anette Olzon.

In interviu, Tuomas vorbeste despre problemele recente ale trupei, datorate neintelegerilor dintre muzicieni si Olzon. Concertul din Atlanta (S.U.A) a fost la un pas de anulare, iar cel din Denver a fost sustinut cu alte cantarete din cauza problemelor de sanatate ale lui Anette. 

Din pricina starii precare de sanatate, Anette a ratat concertul din Denver, Colorado, si a fost inlocuita cu Elize Rud si Alissa White Gluz, backing vocalistele formatiei Kamelot.

Anette s-a suparat foarte tare si a postat un articol pe blogul ei personal, in care a descris situatia creata. La scurt timp, membrii formatiei Nightwish au anuntat sfarsitul colaborarii dintre ei si Anette.

Se pare ca despartirea a fost de comun-acord si s-a datorat diferentelor creative ivite de-a lungul timpului. Inlocuitoarea lui Anette este Floor Jansen, de la After Forever, care a preluat temporar rolul de vocalista Nightwish.

In interviul acordat pentru Blistering.com, Tuomas a marturisit ca el vede trupa Nightwish ca pe un carusel, sau ca pe o masina de neoprit.

Nightwish este de neoprit. Asa stau lucrurile. Nu ne putem lasa opriti„, a declarat Tuomas.

El a mai adaugat ca formatia nu a luat in considerare niciodata varianta ca numai Marco Hietala sa preia rolul de vocalist, intrucat piesele sunt scrise pentru o voce feminina.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*