Luna Amară lansează berea “Chihlimbar” printr-un concert în Quantic pe 5 august

Luna Amara
Luna Amara

Pe 5 august, în Quantic, începând cu ora 21:00, Luna Amară lansează oficial berea Chihlimbar – Session IPA. Seara va fi întregită şi de un concert acustic Luna Amară, care va marca acest eveniment.  În deschiderea evenimentului, pe scena Quantic vor urca Breathelast.

Cu peste 16 ani de experiență în industria muzicală și cu numeroase succese, Luna Amară se încadrează perfect în peisajul celor mai bune trupe de rock alternativ din România. Mesajele lor sunt puternic ancorate în social, astfel atrăgând numeroşi fani din sfera alternativului românesc. Ritmurile lor acustice dar şi electrice şi versurile pline de semnificaţie reuşesc să creeze un sentiment aparte, o atmosferă perfectă.

Luna Amară – Chihlimbar

„Sorin de la Luna Amară m-a sunat și mi-a spus că voia să vorbim; ne-am văzut apoi la o bere unde mi-a spus că le-ar plăcea să aibă propria lor bere, că le place ceea ce facem noi la Hophead, că e bucuros că există o berărie artizanală la Cluj și că le-ar plăcea să lucrăm împreună. Ei fiind o trupă rock, părea absolut natural să aibă propria lor bere. Preferința lor a fost pentru o bere în stil IPA”.

„Am ales să creez o versiune mai „ușoară” de IPA; am plecat de la ideea că trebuie să fie o bere răcoritoare, deschisă către toți fanii trupei, dar în același timp plină de aromă; un Session IPA. Am folosit hamei Amarillo (american) ca „frontman” în rețetă – așa am obținut aroma de mandarină. Trupa a venit la berărie, au încercat „Chihlimbar” și mă bucur să spun că le-a plăcut. Soția mea asculta Luna Amară de foarte multă vreme, așa că amândoi ne-am bucurat că am putut să colaborăm cu ei.” – Darko Jovik, Hophead Brewing

Berea Chihlimbar – Session IPA este produsă de marca clujeană  Hophead Brewing. Reţeta unică oferă berii un gust dulceag amărui, cu o aromă citrică, de grapefruit sau de mandarină.

Seara de 5 august pregăteşte un concert acustic special, ce va aduce în faţa dumneavoastră piese dragi, de pe albumele “ Aproape” şi „Don’t Let Your Dreams Fall Asleep”. Până în septembrie, îi veţi mai putea vedea pe băieţii de la Luna Amară doar în câteva concerte acustice. Septembrie va fi o lună importantă, întrucât Luna Amară intră în studio pentru un nou material discografic electric.

Programul serii de sâmbătă, 5 august arată cam aşa:
19:00 – 19.40 – Breathelast
20:00 – 21:40 – Luna Amară

Biletele la concert pot fi achiziţionate în seara evenimentului, la intrare, la preţul de 30 de lei.

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/244922406015702/

Sursa: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*