Luni (10.08.2015), ultima zi in care se mai pot achizitiona bilete la pretul promotional de 89 lei pentru Maximum Rock Festival!

Maximum Rock Festival 2015 este unul dintre cele mai asteptate evenimente rock ale toamnei in Romania si isi propune sa prezinte publicului autohton si international 4 zile de concerte exceptionale, sustinute de 25 de formatii, in 2 locatii diferiteClub Colectiv si Arenele Romane.

Festivalul are loc intre 15 si 18 octombrie (15, 18 octombrie la Club Colectiv din Bucuresti, iae 16 si 17 octombrie la Arenele Romane) si este o sarbatoare metal cu acte in regula. Pe langa concerte, la eveniment se vor desfasura diverse activitati interactive, expozitii, targuri de merchandise, performance-uri si multe altele.

Printre formatiile participante: Epica, Annihilator, SepticFlesh, Sirenia, Skalmold, Zonaria, Nightrage, The Silent Wedding, Kistvaen, Harlott, Archer, Gothic, Enemy of Reality, Dimlight, Sorrowful Angels, Tiarra, Hatemode, Crimena etc.

Asa cum s-a anuntat, pentru editia din 2015 a festivalului au fost puse in vanzare bilete conform preturilor de mai jos, iar luni (10.08.2015) este ultima zi in care se mai pot achizitiona bilete la pretul promotional de 89 lei!
Un bilet este valabil pentru toate cele 4 zile de eveniment!

89 lei (20 euro) primele 100 de bilete disponibile numai prin www.AmBilet.ro (varianta print at home) si lasediul Maximum Rock Romania. ATENTIE, luni (10.08.2015) este ultima zi in care se mai pot achizitiona bilete la acest pret promotional!
99 lei (22,5 euro) urmatoarele 250 de bilete – Disponibile prin
www.AmBilet.ro (varianta print at home), lasediul Maximum Rock Romaniasiprin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) pentru variant bilete fizice.
110 lei (25 euro) urmatoarele 500 de bilete
125 lei (28,5 euro) restul biletelor
135 lei (30,5 euro) pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
250 lei (56,5 euro) bilete VIP – 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale)
disponibile numai www.AmBilet.ro si lasediul Maximum Rock Romania.

De retinut: biletele, in varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*