Gugulan Rock – Open Air Festival (5-7.08.2016), Afla toate informatiile!

Asociaţia Gugulan Rock, în colaborare cu Primăria Municipiului Caransebeş şi Casa de Cultură “George Suru”, organizează în perioada 5-7 august 2016 a treia ediţie a festivalului de muzică în aer liber Gugulan Rock. Aceasta se va desfăşura, la fel ca şi în anii trecuţi, pe platoul Cepelca din cartierul Teiuş al municipiului Caransebeş, care oferă o panoramă deosebită asupra oraşului şi a zonei înconjurătoare, Ţinutul Gugulanilor.

Cap de afiş al festivalului este cea mai cunoscută formaţie metal din Israel şi din Orientul Mijlociu, Orphaned Land, cu un sound unic, care îmbină sonorităţile progresive cu influenţe folk şi orientale, şi care va ajunge pe scena festivalului Gugulan Rock direct de la Wacken Open Air (Germania), pentru singurul lor concert anunţat în vara aceasta în Romania. Alături de ei se vor afla şi Negură Bunget, una dintre cele mai importante titulaturi autohtone de metal extrem, cu peste 20 de ani de activitate şi şapte albume la activ. Alte doisprezece formaţii din Romania şi din străinatate completează afişul celor trei zile de festival: Gothic (Petrosani), Hungry for Heaven (Cluj Napoca), Defiant (Croatia), Northern Revival (Serbia), Let the Cigar Die (Ungaria), E-an-na şi Aeon Sun (Sibiu), Apocalips, Dara, Gorun şi Within the Nova (Timişoara) şi Seven Hills (Iaşi).

Locul desfăşurării festivalului oferă iubitorilor de drumeţii acces, în imediata apropiere, la mai multe trasee marcate din zona munţilor Semenic şi Ţarcu sau, celor pasionaţi de istorie, posibilitatea vizitării ruinelor aşezării romane de la Tibiscum. Cei care preferă să îşi aşeze cortul în spatiul de campare oferit gratuit în perimetrul festivalului vor avea la dispoziţie o zonă amenajată pentru servirea mesei, băuturi reci, duşuri şi toalete. Platoul Cepelca, pe care se va desfăşura festivalul, se află la 25 de minute de mers pe jos de centrul Caransebeşului, dar vor exista şi microbuze, care vor face legătura între centru şi cartierul Teiuş. În oraş se vor amplasa indicatoare direcţionale, iar accesul cu maşina se va putea face până în imediata apropiere a locaţiei festivalului. Municipiul Caransebeş este situat la doar 40 km de Lugoj şi Reşiţa, la 100 km de Timişoara şi Hunedoara, 150 km de Arad, aproximativ 200 km distanţă de Craiova sau Sibiu şi la 250 km distanţă de Cluj Napoca.

Abonamentele pentru cele trei zile de festival se pot comanda online, începând cu data de 1 iulie 2016, accesând www.AmBilet.ro, la preţul promotional de 50 lei. Mai multe informaţii în legătură cu programul complet al evenimentului urmează să fie comunicate pe pagina Asociaţiei Gugulan Rock: https://www.facebook.com/gugulanrock


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*