Festivalul concurs Rock in Parc revine toamna aceasta

307 vizualizări
In data de 23 noiembrie 2013, la Arenele Romane – in Parcul Carol din Bucuresti, cu incepere de la ora 17 , va avea loc primul spectacol din seria de spectacole concurs care se vor desfasura in vederea selectionarii grupurilor rock ce vor participa la Festivalul Concurs International “ Rock in Parc “ iunie 2014.
 
Si anul acesta organizatorii au programat 3 editii de calificare:
23 noiembrie 2013
28 martie 2013
25 aprilie 2013
 
Spectacolul  de sambata, 23 noiembrie, va aduce pe scena Arenelor Romane, 12 trupe rock intr-un maraton de 6 ore de muzica originala.
 
Regulamentul concursului este: 
fiecare formatie va canta piese numai din repertoriul propriu
timpul maxim de evolutie pe scena este de 20 minute 
Juriul va fi compus din 3 specialisti.
Formatiile care vor participa in finala vor fi stabilite 50% de votul unui juriu de specialitate si 50% de votul publicului prezent in sala. 
 
Editia finala din acest an a Festivalului Rock in Parc s-a desfasurat in datele de 13 si 14 iunie si a avut ca invitati speciali legendarele trupe rock “The Trogss” si “ The Animals”. Arenele Romane au gazduit un public numeros care s-a bucurat de prezenta tuturor trupelor din festival.
In 2014 “Festivalul Concurs International Rock in Parc” se va desfasura pe parcursul a doua zile, in luna iunie si se va bucura si in acest an de prezenta unor formatii de renume international.   
 
INTRAREA PUBLICULUI ESTE LIBERA
 
Producatori: Centrul Cultural pentru “UNESCO” Nicolae Balcescu si Primaria Sectorului 4
Coproducator : Fundatia Sfinx
 
Va asteptam, sambata 23 noiembrie 2013 incepad cu ora 17, la Arenele Romane din Bucuresti- Parcul Carol sa va sustineti trupa favorita!
 
Pentru inscrieri: www.sfinx.ro/rockinparc

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*