Mai sunt doar câteva bilete VIP (Meet & Greet) disponibile la Maximum Rock Festival 2017

864 vizualizări

Doar câteva zile ne mai despart până la Maximum Rock Festival 2017!

Din numărul limitat de bilete VIP puse în vânzare, iată că au mai rămas doar câteva, care pot fi achiziționate de pe www.Am.Bilet.ro sau în format fizic de la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu, nr. 9, București, zona Timpuri Noi). Pe lângă accesul la Meet & Greet cu toate trupele* din festival, pachetul VIP mai conține:

– Brățară care va permite accesul în zona Meet & Greet
– Badge VIP

– Afiș Maximum Rock Festival 2017
O sticlă de vin** ediție specială Maximum Rock Festival 2017
– Revista Maximum Rock
– 25 % discount la tricoul festivalului
Biletele VIP sunt valabile doar însoțite de un abonament / bilet de o zi cumpărat.

*Biletul VIP este valabil pentru întâlnirea cu toate trupele care vor cânta la festival în cazul în care participantul posedă și un abonament de festival. În cazul participanților care au bilete de o zi, biletul VIP este valabil doar pentru trupele din ziua respectivă în care participantul alege să vină la festival.

**Vă rugăm să țineți seama cădin motive ce țin de respectarea legii, sticla de vin ediție limitată Maximum Rock Festival 2017 va fi oferită doar participanților cu bilete VIP care au trecut de pragul vârstei de 18 ani.

BILETE DE O ZI & ABONAMENTE

Pentru cei care nu și-au achiziționat încă, prețul abonamentelor este de 135 lei, în timp ce biletul de o zi (la alegere) este de 90 lei, acestea putând fi achiziționate fie online pe www.AmBilet.ro, fie în format fizic de la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu, nr. 9, București) sau rețeaua Eventim – magazinele OrangeVodafoneGermanosLibrăriile CărtureștiHumanitasDivertabenzinăriile OMV și hypermarket-urile Carrefour, până pe 12 octombrie.

Prețul biletelor de o zi în pe perioada festivalului, disponibile la intrare: 115 lei
Prețul abonamentelor în perioada festivalului, disponibile la intrare: 160 

Program:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*