Haggard, Anvision și Hypersonic, confirmate la Maximum Rock Festival 2017

HAGGARD, ANVISION și HYPERSONIC sunt noile nume confirmate pentru noua ediție Maximum Rock Festival care va avea loc în perioada 13-14 octombrie la Arenele Romane din București.

Nu uitați că au fost puse în vânzare un număr limitat de bilete de o singură zi care pot fi achiziționate fie online pe www.ambilet.ro, fie direct de la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu, nr. 9).

Astfel, puteți găsi bilete de o zi la următoarele prețuri:

 • începând din data de 12.07.2017 – 75 lei (300 buc.)
 • după epuizarea primului stoc – 90 lei (300 buc.)

Vă rugăm să țineți seama de faptul că biletul va fi scanat o singură dată în una din zile (în funcție de ziua aleasă), astfel că orice încercare de a intra a doua oară cu el în incinta festivalului va fi pedepsită conform legii. Programul pe zile al formațiilor confirmate până acum poate fi văzut mai jos.

În prezent, prețul unui abonament (ambele zile) este de 115 lei, urmând a fi schimbat curând în următoarea perioadă, imediat după epuizarea acestui stoc.

HAGGARD

Cu sute de concerte susținute în peste 30 de țări, îmbinând sunetele puternice de metal cu muzica clasică într-un „mozaic simfonic” special, trupa germană HAGGARD revine după 6 ani în București și va concerta ca headliner în cea de-a doua zi la Maximum Rock Festival 2017.

După patru albume de studio (dintre care trei fiind incluse în German Top 100 Album Charts), două DVD-uri lansate, apariții la numeroase festivaluri, dar și concerte și turnee prin Europa, Haggard și-a creat treptat un fan base destul de puternic, fiind o formație apreciată pretutindeni pentru unicitatea stilului său.

Cu o activitate de aproape 28 ani, Haggard știe cu siguranță cum să jongleze cu sunetele, captivându-și publicul prin diversitatea stărilor transmise către acesta: de la tandrețe și sensibilitate, la violență și brutalitate, asta și datorită multitudinii de instrumente folosite, dar și componenței destul de diverse a trupei, în care putem găsi și trei instrumentaliști români, și anume Cosmin Nechita (vioară), Ștefana Sabau (oboi) și Cătălina Popa (flaut).

ANVISION

După ce a putut fi văzută și ascultată live la începutul acestui an în deschiderea concertului Tarja Turunen de la Timișoara, trupa poloneză ANVISION revine în România și va concerta la Maximum Rock Festival, aducând cu ea sonoritățile melodice de prog metal, care vor încânta urechile iubitorilor de muzică progressive.

Formată în anul 2007, ANVISION are la activ un EP („Eyes Wide Shut”, 2010) și două albume lansate, dintre care ultimul – „New World” fiind lansat chiar în luna mai a anului trecut.

HYPERSONIC

Formată în 2006, HYPERSONIC este o formație de symphonic power metal din Italia, ce are la activ două albume de studio, printre care „Fallen Melodies” – lansat în 2011, bucurându-se de aprecieri din partea site-urilor muzicale de specialitate, dar și „Existentia”, lansat în 2016, al cărui concept prezintă existența umană și spiritualitatea din „viața de apoi”.

Trupa a concertat de-a lungul timpului la mai multe festivaluri din Italia și alte țări europene, printre care Elements Of Rock – Elveția, Femetal Fest și We Rock Fest – Italia.

Până în acest moment, pentru ediția de anul acesta a Maximum Rock Festival au fost confirmate:

Vineri (13 octombrie)

 • FOR THE WICKED
 • SODOM
 • HYPERSONIC

Sâmbătă (14 octombrie)

 • HAGGARD
 • MOONSORROW
 • SHADE EMPIRE
 • STAGE OF REALITY
 • NIGHTMARE
 • ANVISION
 • ANURYZM
 • VLAD IN TEARS

Nu uitați nici de Warm-up party-ul festivalului, și anume concertul WINTERSUN din data de 7 octombrie, în același loc – Arenele Romane (București). Bilete biletele pot fi achiziționate de pe www.ambilet.ro sau de la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu, nr. 9).

Event: Wintersun / Arenele Romane, București (MRF Warm-up Party)

Eveniment susținut de Domeniile SâmbureștiAqua CarpaticaJägermeister și Rock Fm

Susținători media: : Rock House Events, Theintermission.ro, Definiterock.ro, Metalhead.ro, MetalForLife.ro, Let’s Rock Romania, Best-Event.ro, Teen Art Out Magazine, bestmusic.ro

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*