Program și reguli de acces pentru concertele Haggard de la Cluj-Napoca și București.

HAGGARD revine în România și va susține două concerte cu casa închisă după cum urmează: Cluj-Napoca, în clubul /FORM SPACE, pe data de 25 octombrie 2018 și în București pe data de 26 octombrie 2018, în club Quantic. În deschidere vor cânta Sound Storm și Eternal Silence.

Program și reguli de acces
Acces Meet & Greet: 18.45-19.00
Acces General: 19.00
Opening act 1: 19:50 – 20:30 (40 min)
Opening act 2: 20.45 – 21.45  (60 min)
Haggard: 22.10 – 00.00  (110 min)

Meet & Greet:
Accesul pentru sesiunea Meet & Greet se face la ora 18:45, la intrarea special amenajată, accesul fiind permis doar persoanelor care au achiziționat bilete / tickete speciale pentru meet & greet (VIP). La acces vă rugăm să prezentați biletele / ticketele speciale pentru meet & greet. Vă rugăm să ajungeți la ora programată deoarece nu există întâlniri ulterioare cu trupa.

REGULI DE ACCES și alte informații utile:
*  Accesul general se face începând cu ora 19:00, imediat după ce sesiunea de meet & greet va expira.  Biletele cumpărate online pot fi prezentate la intrare atât printate, cât și direct de pe telefon, unde vor fi scanate cu ajutorul unui program special (pe care nu este nevoie să îl aveți dvs.).
*  La intrare, biletul va fi schimbat cu o brăţară care va trebui purtată obligatoriu pe toată perioada evenimentului. Cu această brățară, participantul va putea intra și ieși oricând din / în zona concertului, având, de asemenea, obligația de a o arăta personalului de la acces sau de la pază de fiecare dată când intră în zona concertului. Deteriorarea sau ruperea acesteia atrage anularea biletului / intrării la eveniment.
* Deţinătorul biletului este obligat să se supună controlului corporal făcut la accesul în locaţia spectacol / eveniment de către organele de securitate abilitate.

Este interzis:
* accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detaşabil)
* accesul cu aparate video de filmat
* accesul cu aparate de înregistat audio
* cu orice fel de sticle, recipiente și mâncare (aduse din exterior)
* accesul cu orice fel de sticle, recipiente, substanţe periculoase, arme sau obiecte periculoase, inflamabile, care pot pune în pericol viața celor din jur
* consumul de droguri sau de alte substanţe ilegale. Această constituie infracţiune şi se pedepseşte conform prevederilor în vigoare.
* dezlipirea de afișe și reclame lipite în incinta clubului, precum și deteriorarea diferitelor semne puse de organizatori în zonă sau a mijloacelor de stingere a incendiilor aflate în incinta clubului.

În interior nu se fumează!

Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului în alte scopuri decât cele prevăzute poate aduce cu sine anularea biletului şi poate interzice accesul deţinătorului biletului la eveniment.

De reţinut:
* Copiii până la vârsta de 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet / abonament valabil (dacă în anunțul evenimentului nu este o altă specificație).
* Copiii după vârsta de 7 ani și până la vârsta de 16 ani au nevoie de bilet și de însoțitor (dacă în anunțul evenimentului nu este o altă specificație).
* Persoanele peste 16 ani nu mai au nevoie de însoțitor (dacă în anunțul evenimentului nu este o altă specificație).
* Falsificarea sau tentativa de falsificare a biletului se pedepsește conform legii.
* Persoanele  cu dizabilități pot beneficia de intrare liberă sau reducere doar pe baza prezentării la intrare a unei hârtii doveditoare (copie după certificat care atestă gradul de dizabilitate).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*