Mark Morton (Lamb of God) a scos primul single intitulat „The Truth Is Dead”, alaturi de invitati celebri

557 vizualizări

Mark Morton, chitaristul din Lamb of God, a anunțat un nou proiect care îi permite să-și exploreze mai departe creativitatea și pasiunea pentru scris. Unindu-și forțele cu WPP Records și Spinefarm Records, Morton va lansa un album cu 10 piese sub numele său propriu ce va fi intitulat Anesthetic. Acesta va fi lansat pe data de 1 martie 2019, însă CD-urile, vinyl-urile și merchandise-ul sunt deja disponibile aici.

Puteți asculta melodia “The Truth Is Dead” interpretată alături de colegul său de trupă, Randy Blythe și solista din Arch Enemy, Alissa White-Gluz mai jos:

Lista completă a melodiilor împreună cu lista artiștilor invitați este disponibilă mai jos.

Albumul a fost realizat alături de o echipă de vis formată din muzicieni dintr-o multitudine de sfere muzicale; unii sunt prieteni, iar de alții nu ai fi zis vreodată că vor colabora cu liderii metalului, Lamb of God.

Pornind ca o idee între Jake (liderul trupei de heavy metal Oni și fondatorul WPP Records), producătorul Josh Wilbur (Lamb of God, Trivium, Oni, Gojira) și Morton, proiectul a luat repede amploare – cu Mark fiind în centrul creativității, iar Josh Wilbur înregistrând, mixând, producând și interpretând pe album împreună cu Jake Oni.

Morton și-a petrecut ani de zile pentru a scrie acest material. “Acest album nu reprezintă un efort pentru a începe ceva nou înafara trupei Lamb of God”, explică acesta. “Prezența muzicii este constantă în capul meu și până nu o scriu și nu o înregistrez, este blocată acolo, dar de îndată ce o înregistrez, este afară. Este un proces de eliberare, mai mult pentru propria mea sănătate mintală.

Artiștii de pe acest album sunt următorii: Chester Bennington, Randy Blythe, Jacoby Shaddix, Myles Kennedy, Alissa White-Gluz, Mark Lanegan, Chuck Billy, Jake Oni, Josh Todd, Mark Morales și Naeemah Maddox.

Din punct de vedere muzical, Morton interpretează toate chitările împreună cu Roy Mayorga, David Ellefson, Ray Luzier, Paulo Gregoletto și Alex Bent, Mike Inez, Jean-Paul Gaster, Steve Gorman și Marc Paul, astfel completând trupa.

Anesthetic track list:

  1. Cross Off (feat. Chester Bennington)
  2. Sworn Apart (feat. Jacoby Shaddix)
  3. Axis  (feat. Mark Lanegan)
  4. The Never (feat. Chuck Billy + Jake Oni)
  5. Save Defiance (feat. Myles Kennedy)
  6. Blur (feat. Mark Morales)
  7. Back From The Dead (feat. Josh Todd)
  8. Reveal (feat. Naeemah Maddox)
  9. Imaginary Days
  10. The Truth Is Dead (feat. Randy Blythe + Alissa White-Gluz)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*