Max Cavalera: „Cel mai recent disc Sepultura este ultimul pe care il mai scoate formatia”

298 vizualizări

Max Cavalera (Soulfly, Cavalera Conspiracy, Killer Be Killed, ex-Sepultura) a avut cateva cuvinte de spus despre fosta sa formatie, care a concertat de curand in Romania, in cadrul Metalhead Meeting (recenzia aici).

Formatiile artistului – Soulfly si Killer Be Killed – au plecat de curand de la Roadrunner Records dupa restructurarile care au avut loc la casa de discuri si au semnat un contract cu Nuclear Blast, label-ul care se ocupa si de Sepultura.

Intrebat in cadrul unui interviu recent daca il deranjeaza faptul ca a semnat cu aceeasi casa de discuri ca fosta sa trupa, Max a facut o declaratie care ii va deconcerta pe multi fani Sepultura.

„Nu conteaza deloc. Eram la aceeasi casa de discuri si cand inca lucram cu Roadrunner. Nu a contat niciodata, de fapt. Stau departe de ei si asta este. Eu fac ce fac. Se intampla sa impartim acelasi label, dar cam atat. Oricum, am auzit un zvon ca „The Mediator Between Head and Hands Must Be The Heart” este ultimul lor album. Nu cred ca vor mai scoate inca unul, asa ca nu stiu ce sa zic”, a spus Cavalera, citat de Blabbermouth.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*