Soulfy – „Evil Empowered” (piesă nouă)

275 vizualizări

Americanii de la SOULFLY (foto) au anunțat primele detalii legate de viitorul material discografic, împreună cu un nou single, „Evil Empowered”, pe care îl puteți asculta mai jos.

Noul disc se va intitula „Ritual” și va fi lansat oficial în data de 19 octombrie 2018, via Nuclear Blast Records. Coperta albumului, semnată de Eliran Kantor (Testament, Sodom), alături de tracklist, pot fi găsite mai jos.

„Ritual” a fost produs, înregistrat și mixat de Josh Wiblur și va conține două colaborări cu doi artiști cunoscuți: Randy Blythe de la Lamb Of God și Ross Dolan de la Immolation. De asemenea, albumul va mai conține și un booklet realizat de Marcelo Vasco (Slayer, Kreator).

Max Cavalera, liderul formației Soulfly, a declarat: „Sunt încântat de faptul că am avut ocazia să lucrez cu doi dintre artiștii mei preferați, Eliran și Marco. Coperta lui Ritual este mistică și cuprinde întreg vibe-ul albumului. Am încercat de aceeastă dată să readucem la viață groove-ul de pe primele albume Soulfly, precum și dragostea mea pentru heavy, death, black ți hardcore”.

Tracklist:
01. Ritual
02. Dead Behind The Eyes (feat. Randy Blythe)
03. The Summoning
04. Evil Empowered
05. Under Rapture (feat. Ross Dolan)
06. Demonized
07. Blood On The Street
08. Bite The Bullet
09. Feedback!
10. Soulfly XI


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*