Disturbed au terminat de înregistrat următorul album și anunță o piesă nouă

620 vizualizări

Trupa Disturbed revine cu vești bune pentru ascultători. Băieții au terminat toată treaba legată de noul material discografic și publică teasere pe social media despre momentul în care fanii vor putea auzi, în sfârșit, o piesă nouă de la ei.

Deși nu au menționat data la care va fi lansat albumul (poate fi anul acesta, poate fi anul viitor), este cert că vom putea asculta câteva single-uri în curând, conform unei postări pe Twitter în care Disturbed își anunță urmăritorii să fie pe fază în ziua de 16 august 2018.

Piesa pe care o vom auzi în zilele ce urmează va fi, probabil, una heavy, pentru că membrii trupei au făcut un poll pe social media în care cereau opinia fanilor despre cum să fie lead single-ul de pe recent-încheiatul album. ”Heavy” a ieșit învingător (oarecum logic, nu?), așa că, dacă avem puțin noroc, vom putea asculta muzică nouă (și heavy) de la Disturbed foarte curând.

După spusele celor patru americani, albumul nou va include mai multe stiluri muzicale, ceea ce sună interesant și puțin intrigant, în același timp.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*